De 6 km Fun-run

Is een polderavontuur voor iedereen, vanaf 13 jaar, die niet bang is om een beetje vies of nat te worden. De polderchallenge is een combinatie van mud, trail, obstacles, survival en een flinke dosis fun. De finish halen staat gelijk aan winnen. Je hoeft hiervoor geen ervaren loper te zijn, maar een beetje basisconditie is nooit weg natuurlijk. Inschrijven kan via de link. Wees er op tijd bij, want vol is vol! Elke deelnemer die de finish haalt krijgt een felbegeerd herinneringsshirt.

Foto’s gemaakt door Daniëlle Deijkers en Ton Kuipers.

Locatie

Start en finish zal zijn op het evenemententerrein naast de basisschool Aventurijn Antoniusstraat 2, Standdaarbuiten.

Startbewijzen

Praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp zelf en op de truckerparkeerplaats aan de rand van het dorp (bij rotonde). Vanaf hier is het +/-300 meter lopen naar de startlocatie. Er staan verkeersregelaars die de weg zullen wijzen.

Kleedlokalen

Praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Starttijden

Voorlopige starttijd is vanaf 11:50 uur. Er zal worden gestart in 3 startblokken. Overige praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze run bedraagt € 22,50 per deelnemer.

-> Link naar de inschrijfpagina voor Dé Polderchallenge Standdaarbuiten 2022

Toeschouwers

Naast het deelnemen aan de Polderchallenge Standdaarbuiten is het ook voor toeschouwers erg leuk om te komen kijken! Op de routekaart staat aangegeven waar de beste en leukste plekken zijn om lopers aan te moedigen. Deze plekken zijn ook met de fiets goed te bereiken.

Vragen