Terug

Inimini-Run

De Inimini-run

De Inimini-run is een polderavontuur voor de jongere bikkels van 5 t/m 8 jaar. Je legt een parcours af van +/- 600 meter met verschillende obstakels en hindernissen. Het is wel verplicht om de run samen met een volwassene te lopen die je begeleidt. Deze hoeft de hindernissen niet te doen, maar het mag natuurlijk wel. Elke deelnemer die de finish haalt krijgt dit jaar ook een felbegeerd herinneringsshirt. 

Wij steunen kanker onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek

Ren tegen kanker en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Dit jaar sponsoren wij € 1,00 per deelnemer aan de Ronald Moerings Foundation

Extra informatie over de Inimini-run

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Locatie

Waar vind de Polderchallenge plaats?
De start en finish van de Polderchallenge Standdaarbuiten zal zijn op het evenemententerrein naast de basisschool Aventurijn Antoniusstraat 2, Standdaarbuiten.

Startbewijzen

Praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Parkeergelegenheid

Waar kan ik parkeren?
Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp zelf en op de truckerparkeerplaats aan de rand van het dorp (bij rotonde). Vanaf hier is het +/-300 meter lopen naar de startlocatie. Er staan verkeersregelaars die de weg zullen wijzen.

Kleedgelegenheid

Kan ik mezelf ergens omkleden tijdens het evenement?
Praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Starttijden

Wat zijn de starttijden van de Inimini-run?
Voorlopige starttijd is 16:30 uur. Er zal worden gestart in 2 startblokken. Overige praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Inschrijven

Hoe kan ik mezelf inschrijven voor de Inimini-run?
Het inschrijfgeld voor deze run bedraagt € 10,00 per deelnemer. Praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Link naar de inschrijfpagina voor Dé Polderchallenge Standdaarbuiten 2022

Toeschouwers

Mogen er toeschouwers komen kijken?

Naast het deelnemen aan de Polderchallenge Standdaarbuiten is het ook voor toeschouwers erg leuk om te komen kijken! Op de routekaart staat aangegeven waar de beste en leukste plekken zijn om lopers aan te moedigen. Deze plekken zijn ook met de fiets goed te bereiken.

Wij bedanken al onze sponsoren