De Kids-run

Is een polderavontuur voor stoere jongens en meiden van 9 t/m 12 jaar, die niet bang zijn voor een uitdaging. Je legt een parcours af van 2,5 km met verschillende uitdagende hindernissen. Elke deelnemer die de finish haalt krijgt dit jaar ook een felbegeerd herinneringsshirt.

Je moet wel in bezit zijn van een zwemdiploma A!

Foto’s gemaakt door Daniëlle Deijkers.

Locatie

Start en finish zal zijn op het evenemententerrein naast de basisschool Aventurijn Antoniusstraat 2, Standdaarbuiten.

Startbewijzen

Praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp zelf en op de truckerparkeerplaats aan de rand van het dorp (bij rotonde). Vanaf hier is het +/-300 meter lopen naar de startlocatie. Er staan verkeersregelaars die de weg zullen wijzen.

Kleedlokalen

Praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Starttijden

Voorlopige starttijd is 15:15 uur. Er zal worden gestart in 2 startblokken. Overige praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze run bedraagt € 12,50 per deelnemer. Praktische informatie voor de 2022 editie volgt te zijner tijd.

-> Link naar de inschrijfpagina voor Dé Polderchallenge Standdaarbuiten 2022

Toeschouwers

Naast het deelnemen aan de Polderchallenge Standdaarbuiten is het ook voor toeschouwers erg leuk om te komen kijken! Op de routekaart staat aangegeven waar de beste en leukste plekken zijn om lopers aan te moedigen. Deze plekken zijn ook met de fiets goed te bereiken.

Vragen