Ben jij klaar voor een combinatie mud, trail, obstacle, survival en fun?

Of je nou zelf het parcours op gaat of dat je gezellig komt kijken, er is voor ieder wat wils.
Zien we jou ook bij de volgende editie in september 2024?

Goede doel 2023

Stichting Scleroderma Framed

Sclerodermie is een zeldzame, ernstige, reumatische aandoening die veroorzaakt wordt door een defect aan het immuunsysteem en is tot op heden niet te genezen. Door bindweefselvorming (verharding) in de huid en inwendige organen (zoals hart en longen), levert deze ziekte niet alleen pijn en beperkingen op, maar kan het ook leiden tot levensbedreigende situaties.

Met het portretteren van mensen met (systemische) sclerodermie brengt de Stichting Scleroderma Framed deze aandoening op een positieve wijze onder de aandacht. Dit is nodig omdat sclerodermie een zeldzame en potentieel levensbedreigende reumatische aandoening is die zelfs bij medisch specialisten nog te onbekend is.

De lopers hebben met hun deelname aan onze Polderchallenge Standdaarbuiten 2023, ook dit initiatief gesteund!

Voor iedere inschrijving is er door ons € 1,00 gedoneerd en samen met de vrijwillige donaties, is er een totaalbedrag van meer dan 1.500 euro overhandigd. 

Resultaten voorgaande jaren

Polderchallenge Standdaarbuiten editie 6 (2022)
De zesde editie van de Polderchallenge Standdaarbuiten die uiteindelijk in 2022 heeft plaatsgevonden, heeft een sponsorbedrag opgeleverd van € 1.250. Dit bedrag is overhandigd aan de Ronald Moerings Foundation.

Polderchallenge Standdaarbuiten editie 5 (2019)
Tijdens de vijfde editie van de Polderchallenge Standdaarbuiten hebben we maar liefst € 1.204 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Met deze donatie hebben we bijgedragen aan meer onderzoek naar kanker. 

De 8e editie van de Polderchallenge start over

(onder voorbehoud)