Ben jij klaar voor een combinatie mud, trail, obstacle, survival en fun?

Of je nou zelf het parcours op gaat of dat je gezellig komt kijken, er is voor ieder wat wils.
Zien we jou ook bij de volgende editie op zaterdag 7 september 2024?

Goede doel 2024

Stichting Opkikker

Wij, als organisatie, hebben dit jaar als goede doel gekozen, Stichting Opkikker, want…

Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is of jijzelf ziek bent. Het zal je maar overkomen! Vanaf dat moment staat jullie wereld op z’n kop. Dan is elk lichtpuntje – hoe klein dan ook – echt heel erg belangrijk. Precies dat is wat Stichting Opkikker doet: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek gezinslid weer de kracht vinden om door te gaan.

Alle deelnemers zullen deze stichting steunen, want voor iedere inschrijving wordt er door ons € 1,00 aan deze stichting gedoneerd. Samen met de vrijwillige donaties, zal het uiteindelijke bedrag tijdens de dag van de Polderchallenge worden overhandigd. 

 

Goede doel 2023

Stichting Scleroderma Framed

Sclerodermie is een zeldzame, ernstige, reumatische aandoening die veroorzaakt wordt door een defect aan het immuunsysteem en is tot op heden niet te genezen. Door bindweefselvorming (verharding) in de huid en inwendige organen (zoals hart en longen), levert deze ziekte niet alleen pijn en beperkingen op, maar kan het ook leiden tot levensbedreigende situaties.

Met het portretteren van mensen met (systemische) sclerodermie brengt de Stichting Scleroderma Framed deze aandoening op een positieve wijze onder de aandacht. Dit is nodig omdat sclerodermie een zeldzame en potentieel levensbedreigende reumatische aandoening is die zelfs bij medisch specialisten nog te onbekend is.

De lopers hebben met hun deelname aan onze Polderchallenge Standdaarbuiten 2023, ook dit initiatief gesteund!

Voor iedere inschrijving is er door ons € 1,00 gedoneerd en samen met de vrijwillige donaties, is er een totaalbedrag van meer dan 1.500 euro overhandigd. 

Resultaten voorgaande jaren

Polderchallenge Standdaarbuiten editie 6 (2022)
De zesde editie van de Polderchallenge Standdaarbuiten die uiteindelijk in 2022 heeft plaatsgevonden, heeft een sponsorbedrag opgeleverd van € 1.250. Dit bedrag is overhandigd aan de Ronald Moerings Foundation.

Polderchallenge Standdaarbuiten editie 5 (2019)
Tijdens de vijfde editie van de Polderchallenge Standdaarbuiten hebben we maar liefst € 1.204 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Met deze donatie hebben we bijgedragen aan meer onderzoek naar kanker. 

De 8e editie van de Polderchallenge start over