Ben jij klaar voor een combinatie mud, trail, obstacle, survival en fun?

Of je nou zelf het parcours op gaat of dat je gezellig komt kijken, er is voor ieder wat wils.
Zien we jou ook bij de volgende editie in september 2024?

De fun-run (6 km)

De fun-run is een polderavontuur voor iedereen, vanaf 13 jaar, die niet bang is om een beetje vies of nat te worden. De polderchallenge is een combinatie van mud, trail, obstacles, survival en een flinke dosis fun. De finish halen staat gelijk aan winnen. Je hoeft hiervoor geen ervaren loper te zijn, maar een beetje basisconditie is nooit weg natuurlijk. Inschrijven kan via de link. Wees er op tijd bij, want vol is vol! Elke deelnemer die de finish haalt krijgt een felbegeerd herinneringsshirt.

Technische informatie

Locatie
Start en finish zal zijn op het evenemententerrein naast de basisschool Aventurijn Antoniusstraat 2, Standdaarbuiten.

Starttijden

Info volgt te zijner tijd.

Kleedlokalen

Info volgt te zijner tijd.

Praktische informatie

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp zelf en op de truckerparkeerplaats aan de rand van het dorp (bij rotonde). Vanaf hier is het +/-300 meter lopen naar de startlocatie. Er staan verkeersregelaars die de weg zullen wijzen.

Toeschouwers
Naast het deelnemen aan de Polderchallenge Standdaarbuiten is het ook voor toeschouwers erg leuk om te komen kijken! Op de routekaart staat aangegeven waar de beste en leukste plekken zijn om lopers aan te moedigen. Deze plekken zijn ook met de fiets goed te bereiken.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Veilig en afgesloten route
Een onvergetelijke ervaring
Herinneringsshirt
Medische verzorging
Entertainment
Steunen van een goed doel

Ren voor Stichting Scleroderma Framed

De lopers hebben met hun deelname aan onze Polderchallenge Standdaarbuiten 2023, ook het initiatief van de Stichting Scleroderma Framed gesteund!

Met het portretteren van mensen met (systemische) sclerodermie brengt de Stichting Scleroderma Framed deze aandoening op een positieve wijze onder de aandacht. Dit is nodig omdat sclerodermie een zeldzame en potentieel levensbedreigende reumatische aandoening is, die zelfs bij medisch specialisten nog te onbekend is.

Voor iedere inschrijving is er door ons € 1,00 aan deze stichting gedoneerd. Samen met de vrijwillige donaties, is er een totaalbedrag van meer dan 1.500 euro overhandigd. 

In zowel 2019, als 2022 doneerden we al meer dan € 1.200 aan de diverse goede doelen. 

De 8e editie van de Polderchallenge start over

(onder voorbehoud)