Ben jij klaar voor een combinatie mud, trail, obstacle, survival en fun?

Of je nou zelf het parcours op gaat of dat je gezellig komt kijken, er is voor ieder wat wils.
Zien we jou ook bij de volgende editie op zaterdag 7 september 2024?

De tough-run (12 km)

De tough-run is een polderavontuur voor de die hards, die niet bang zijn voor een stukje lopen, beetje modder, natte voeten en wat klimwerk. De Polderchallenge is een combinatie van mud, trail, obstacles, survival en een flinke dosis fun. De finish halen staat gelijk aan winnen. Inschrijven kan via de link. Wees er op tijd bij, want vol is vol! Elke deelnemer die de finish haalt krijgt een felbegeerd herinneringsshirt. Inschrijven kan vanaf 15 jaar.

Technische informatie

Locatie
Start en finish zal zijn op het evenemententerrein naast de basisschool Aventurijn Antoniusstraat 2, Standdaarbuiten.

Starttijden

Startblok 1 – 10:55 uur
Startblok 2 – 11:30 uur

Kleedlokalen

Info volgt te zijner tijd.

Praktische informatie

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp zelf en op de truckerparkeerplaats aan de rand van het dorp (bij rotonde). Vanaf hier is het +/-300 meter lopen naar de startlocatie. Er staan verkeersregelaars die de weg zullen wijzen.

Toeschouwers
Naast het deelnemen aan de Polderchallenge Standdaarbuiten is het ook voor toeschouwers erg leuk om te komen kijken! Op de routekaart staat aangegeven waar de beste en leukste plekken zijn om lopers aan te moedigen. Deze plekken zijn ook met de fiets goed te bereiken.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Veilig en afgesloten route
Een onvergetelijke ervaring
Herinneringsshirt
Medische verzorging
Entertainment
Steunen van een goed doel

Ren voor Stichting Opkikker !

De deelnemers zullen, met hun deelname aan onze Polderchallenge Standdaarbuiten 2024, ook het initiatief van de Stichting Opkikker steunen!

Want…

Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is of jijzelf ziek bent. Het zal je maar overkomen! Vanaf dat moment staat jullie wereld op z’n kop. Dan is elk lichtpuntje – hoe klein dan ook – echt heel erg belangrijk. Precies dat is wat  Stichting Opkikker doet: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek gezinslid weer de kracht vinden om door te gaan.

Voor iedere inschrijving wordt er door ons € 1,00 aan deze stichting gedoneerd. Samen met de vrijwillige donaties, zal het uiteindelijke bedrag tijdens de dag van de Polderchallenge worden overhandigd. 

In zowel 2019, als 2022 doneerden we al meer dan € 1.200 aan de diverse goede doelen. Vorig jaar mochten we zelfs meer dan € 1.500 schenken.

De 8e editie van de Polderchallenge start over