Terug

Helaas…

Beste deelnemers, supporters, vrijwilligers, obstakelbouwers, sponsoren, partners en verder alle mensen die Polderchallenge Standdaarbuiten een warm hart toe dragen.

Na de recente persconferentie van Premier Rutte van dinsdag jl. hebben wij, tot dusver, de moeilijkste beslissing moeten nemen van alle jaren Polderchallenge.

We kunnen de 6e editie van 5 september 2020 helaas niet door laten gaan.

Ons hart zegt: Polderchallenge 2020 moet door kunnen gaan, maar ons verstand zegt, dat wij dit moeilijke besluit toch moeten nemen.

Ons mooie evenement wordt mede mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers en talloze bouwers en sjouwers, die al ruim voor De Polderchallenge en dus ook voor 1 september, druk in de weer zijn, om alle noodzakelijke voorbereidingen te treffen. Verder zijn de startbewijzen voor De Polderchallenge 2020 nagenoeg uitverkocht en dat betekent, dat we op meer dan 1000 deelnemers mogen rekenen. Wij als organisatie hechten veel waarde aan het waarborgen van de gezondheid van al deze mensen en daarom hebben wij deze pijnlijke beslissing genomen.

Zoals eerder al vermeld worden de inschrijfkosten teruggestort op jullie rekening. Wij zullen er hard aan werken, om dit zo spoedig mogelijk in orde te maken. Wij hopen op jullie begrip en verwelkomen jullie graag op 4 september 2021, om alsnog de 6e editie van De Polderchallenge Standdaarbuiten aan te gaan.

Voor nu, zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar en blijf vooral gezond !

Team Polderchallenge

Polderchallenge Standdaarbuiten
Polderchallenge Standdaarbuiten
https://polderchallengestanddaarbuiten.nl
Een combinatie van mud, trail, obstacle, survival en fun. Kortom een polderbelevenis voor jong en oud die je niet wilt missen!