Terug

Annulering Polderchallenge 2021

Beste deelnemers, supporters, vrijwilligers, obstakelbouwers, sponsoren, partners en verder alle mensen die Polderchallenge Standdaarbuiten een warm hart toe dragen.

We hebben jullie in maart laten weten, dat we de beslissing over het al dan niet doorgaan van Polderchallenge Standdaarbuiten 2021, vooruit zouden schuiven, om een weloverwogen besluit te kunnen nemen. Wij hebben onlangs overleg gehad en hebben helaas moeten beslissen, om ook Polderchallenge Standdaarbuiten 2021 niet door te kunnen laten gaan.

Met pijn in ons hart hebben wij moeten constateren, dat er voor ons te veel onduidelijkheid is over de voorwaarden die gesteld gaan worden aan een evenement als onze Polderchallenge Standdaarbuiten, om deze te kunnen laten plaatsvinden. Waar moeten wij aan gaan voldoen, wat betreft onze zorg naar de deelnemers, bezoekers en vrijwilligers ? Wat wordt er van ons in praktisch en financieel opzicht verwacht en/of verlangd?

Daarnaast hebben wij nu niet genoeg zekerheid, dat wij Dé Polderchallenge Standdaarbuiten 2021 zouden kunnen organiseren op de manier zoals wij dat nastreven en wij willen als organisatie geen “halve” Polderchallenge organiseren. Verder hebben we vanwege de benodigde voorbereidingstijd, helaas geen verdere mogelijkheid om de beslissing uit te stellen.

Maar….

Dé Polderchallenge Standdaarbuiten 2022 gaat er zeker komen ! Dat zal dan weer begin september 2022 zijn en de exacte data maken wij natuurlijk zo snel mogelijk bekend.

Wij wensen iedereen wederom gezondheid toe en zorg goed voor jezelf en elkaar !

Team Polderchallenge Standdaarbuiten

Polderchallenge Standdaarbuiten
Polderchallenge Standdaarbuiten
https://polderchallengestanddaarbuiten.nl
Een combinatie van mud, trail, obstacle, survival en fun. Kortom een polderbelevenis voor jong en oud die je niet wilt missen!