Terug

Nieuwsbrief 1 Polderchallenge Standdaarbuiten 2022

Beste Polderchallenge deelnemer, 

Het gaat over de vrijwilligers dus….  

We willen jullie vragen om met ons te willen meedenken. 

Als jullie de komende Polderchallenge Standdaarbuiten op 3 september 2022 aan het survivallen zijn met nog ca. 1000 anderen, moeten jullie kunnen rekenen op alle hulp van vele vrijwilligers. 

Deze enthousiaste vrijwilligers, die jullie de goede kant op sturen, helpen bij de hindernissen, zorgen voor jullie tassen, uitreiken van het herinneringsshirt en noem zo maar op. 

Wij hebben echt nog vrijwilligers nodig, om op 3 september 2022 van ca. 09:30 tot 17:00 uur, alles weer in goede banen te kunnen leiden. 

Dus ken je nog iemand in je familie-, vrienden- en/of kennissenkring, die op deze dag een steentje bij kan en wil dragen, laat het ons alsjeblieft weten. Want hoe mooi is het, om deel uit te maken van dit mooie en spectaculaire evenement. 

Geef degene spoedig op als vrijwilliger via info@polderchallengestanddaarbuiten.nl o.v.v. “Vrijwilliger”.  

Graag in de mail vermelden de volgende gegevens van de vrijwilliger(s): naam, email, telefoonnummer, zodat wij in contact kunnen opnemen. Mocht je als vrijwilliger graag met iemand anders samen ingedeeld worden, vermeld dit. Dan kunnen wij er rekening mee houden.  

De organisatie hoopt op vele aanmeldingen als vrijwilliger en wenst je veel succes met de voorbereiding voor zaterdag 3 september 2022 in Standdaarbuiten. 

Met vriendelijke groeten,  

Team Polderchallenge Standdaarbuiten. 

Polderchallenge Standdaarbuiten
Polderchallenge Standdaarbuiten